Izrađujemo sve vrste komarnika koji vam pružaju zaštitu od insekata. Sa komarnicima možete bezbrižno otvoriti prozor i vrata i uživati u svježem zraku bez bojazni da će vam bilo kakvi insekti ući u kuću.

 

Nudimo više izvedba komarnika:

 - fiksni komarnici (montiraju se bez oštećenja prozora)

 - rolo komarnik (montira se na prozor ili u kutiju od rolete)

 - vratni komarnici (montiraju se na vrata i balkonska vrata)

 - klizni komarnici (montiraju se na klizne stijene)

 - plise komarnici (montiraju se na razne vrste otvora)

 

Svi komarnici dolaze u bijeloj i smeđoj boji te na prozor prijanjaju pomoću četkice i na taj način spriječavaju insektima prolaz između prozora i komarnika. Jednostavni su za održavanje te Vam garantiramo visoku kvalitetu i dug vijek trajanja mrežice.

 

Vrste komarnika

 

fiksni web

Fiksni komarnici

Zaštitite se od insekata s kvalitetnim i povoljnim fiksnim komarnicima.

Fiksni komarnici

Montiraju se bez oštećenja prozora. Laka i brza montaža sa zakačkama. Fiksni su komarnici najjednostavnije rješenje za zaštitu od neželjenih insekata s najpovoljnijom cijenom. Prikladni su za postavljanje na prozore kroz koje nije potrebno pristupati vanjskoj prozorskoj polici. Odlikuju se trajnošću te jednostavnom montažom i demontažom.
 
 
 
rolo web

Rolo komarnici

Zaštitite se od insekata s kvalitetnim i povoljnim rolo komarnicima.

Rolo komarnici

Rolo komarnik predstavlja često upotrebljavan i vrlo trajan sustav za zaštitu od insekata. Najprimjereniji je odabir ako je potreban jednostavan i čest pristup vanjskim prozorskim policama uz često otvaranje komarnika, primjerice zbog uzgoja cvijeća. Dizanje i spuštanje iznimno je jednostavno, pri čemu se mreža pomiče po vodilicama i navija se na cijev, montiranu u aluminijskom ormariću. Ugradnja je također jednostavna i zahtijeva vrlo malo prostora. Mogu biti samostalni ili gotovo neprimjetno integrirani u kutiju za rolete. Uglavnom ih je moguće dodati i u već postojeće kutije za rolete.
 
vrata web

Vratni komarnici

Zaštitite se od insekata s kvalitetnim i povoljnim vratnim komarnicima.

Vratni komarnici

Vratni komarnici izrađuju se od čvrstih aluminijskih profila dimenzija. U profil je gumiranom cijevi pričvršćena gotovo nevidljiva kvalitetna plastificirana mreža od staklenih vlakana. U visini otvaranja nalazi se poprečni profil s ručkom, koji sprječava dodirivanje i oštećivanje mreže.
 
klizni web

Klizni komarnici

Zaštitite se od insekata s kvalitetnim i povoljnim kliznim komarnicima.

Klizni komarnici

Za veće staklene površine, poput vrata na balkonima i terasama i panoramskih staklenih stijena, vrlo su pogodni klizni komarnici kao sustav za zaštitu od insekata. To su posebna po mjeri izrađena klizna vrata većih dimenzija, vrlo jednostavna za upravljanje. Zauzimaju vrlo malo prostora i vodoravno klize po profilu.
 
plisep

Plise komarnici

Zaštitite se od insekata s kvalitetnim i povoljnim plise komarnicima.

Plise komarnici

Plisirani komarnici su još jedna novija vrsta komarnika. Njihove su prednosti jednostavna upotreba, izdržljivost te jednostavno čišćenje i održavanje. Primjenjuju se za zatvaranje većih otvora, poput vrata. Mogu se montirati na razne vrste otvora jer zauzimaju jako malo prostora.